Радянсько-фінська війна (1939-1940)

Матеріал з Гуляйполе
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Радянсько-фінська війна — війна опрутнівшого від безкарності величезного СРСР проти маленької Фінляндії, що мала місце в 1939—1940 роках, в якій нечисленні доблесні фіни дали просратися незліченним комуністичним дикунам зі Сходу з СРСР.

Передумови[ред. | ред. код]

Беззаперечним агресором в цій війні був саме СРСР. Совки залупнулися на Фінляндію і смоктанули хуйців.

Радянсько-фінська війна — початок ДСВ[ред. | ред. код]

Деякі авторитетні історики вважають, що саме ця війна послужила початком ДСВ. Таким чином виходить, що саме комуністичні совки з СРСР почали ДСВ, а зовсім не німецькі нацисти з Третього Рейху. Тобто в усьому винна комуністична мразота з Совка. Судити за все, що відбулося треба справжніх злочинців — радянських комуністів так як саме через них почалася Друга світова війна. Результати воєн треба переглядати і повернути незаконно відібрані і анексовані території їх законним власникам. Виборг — фінам, Крим — українцям, совковським комуністам — трибунал, німецьким нацистам — честь і слава.

Фінський подвиг[ред. | ред. код]

Всю подію в цій війні багато хто вважає ніяк інакше як справжній «фінський подвиг» бо по-іншому відбувається в той час не назвеш. Непокірні фіни поодинці змогли протистояти Совку і відстояли свою незалежність, галли з Астерікса і Обелікса і поруч не стояли. У цій війні фіни однозначно виграли, хоч і на час втратили частину споконвічно своїх фінських територій, зокрема фінське місто Виборг.

У цій війні фіни показали всьому світу як треба ставити на місце комуністичних варварів з Підорахи і цей приклад виявився заразливим. Через багато років «фінський подвиг» повторили і молодці українці, коли відбили напад комуністичних варварів з Росії в Російсько-українській війні. Ось так невеликі горді європейські країни і їхні народи протистоять величезній варварській орді зі Сходу і при цьому виграють хоч і з тимчасовими втратами територій.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

Деяким в СРСР і путінській Росії ця війна здавалася малозначимою і тому про неї часто забували. Але аж ніяк, Радянсько-фінська війна була досить цікавою. По-перше вона була початком Другої світової війни. По-друге, завдяки цій війні, ми дізнаємося дуже важливу інформацію — Другу світову війну розпочали комуністи і їх СРСР, а це в корені все міняє! По-третє розуміємо, що місто Виборг і інші території насправді були незаконно забрані Совком у Фінляндії і їх доведеться віддавати законним власникам. Ну і взагалі ця війна розповідає про мужність фінів за яким стає зрозуміло, що з такими народами краще не воювати бо вони можуть вжалити дуже боляче, як японці колись в Російсько-японській війні. А ще ця війна подарувала світові всесвітньо відомий в його сучасному вигляді «Коктейль Молотова», який насправді не що інше як гумористичний фінський «Коктейль для Молотова» — вогненний напій для комуністичної нечисті. Також війна проливає світло на хворі збочені фантазії комуністів, які робили бомби у вигляді прутнів.

Таким чином виходить, що у цієї війни значущість не менша ніж у ДСВ, адже Радянсько-фінська війна була її початком.

Повтор фінської перемоги[ред. | ред. код]

Через 76 років молодці фіни знову хвацько дали по зубах тупим комуністам хуйня з Раїсі, як було в цій радянсько-фінській війні. Справа була так: Восени 2016 року рашинський Роскомнадзор запропонував фінським розробникам Opera добровільно блокувати сайти при включеному режимі Opera Turbo і VPN. Opera Softwre це ніяк не прокоментувала і просто пішла з Росії так і не виконавши вимоги зняти шапку з Роскомнадзора. Варто уявити як дико ржали фіни-співробітники компанії Opera: якісь ФСБшники-чекісти (до того ж повні ламери в сфері IT) з опущеної всім цивілізованим світом, злиденної, спідозной країни вказують фінській компанії з виробництва софта, що блокувати, а що ні. Таким чином комуністична Рашка знову обгадилася і зганьбилася на весь світ посмішивши чесний народ. Офігенні фіни знову виїбали рашинських комуністів і вигнали у себе сцяними ганчірками зачатки сруского міра тим самим забезпечивши своїй країні і народу і надалі мир і процвітання.

Фіни відбивалися від русского міра[ред. | ред. код]

Фіни знають, що таке срусскій мір і відбиваються від нього. Чому так відбувається? Вся справа в тому, що фіни свого часу жили з російськими дикунами в Російській імперії і не з чуток знають, що таке срусскій мір, світ злиднів і рабства. Фіни як ніхто інший розуміють в якому лайні вони будуть жити якщо до них прийде русскій мір в будь-якому його вигляді (імперії, совка або чогось іншого). Тому з тих пір фіни сцяними ганчірками зі своєї землі женуть російських дикунів з їх русскім міром і це чудово. Фіни вважають за краще смерть у війні з Росією ніж життя в злиднях в русскому мірі. Це ж вважають за краще і багато росіян, що кінчають своє життя самогубством так як вони вважають що краще померти ніж жити в злиднях і рабстві русского міра. Тому Росія і СРСР на першому місці в світі за рівнем самогубств. Чудово, що і українці це зрозуміли, тому й дали гідну відсіч москальській орді у війні.

Приїхав фін ще за часів в СРСР. Перетнув спокійно кордон, прикордонники перевірили документи, все нормально, впустили в країну. Ось тільки фін в'їхав в СРСР, відразу потрапив з машиною до великої ями, що вперед вже не може проїхати, ні назад. Зібралися навколо люди, допомогу пропонують, а фін і питає: «Чому ви не ставите галочку цю яму червоним прапором, щоб всі бачили, що тут велика яма?» А люди йому і відповідають: «Ви коли в'їхали в СРСР на кордоні червоний прапор бачили? Бачили. Так зараз не треба звинувачувати когось. Вас уже попередили».
— Старий анекдот

Ця країна Підораха все ніяк не зрозуміє простих речей, що треба не нові території захоплювати і хизуватися цим, а своїм громадянам найкраще в світі життя забезпечувати, щоб всі інші країни і народи самі тягнулися. Цілком закономірно Підораха отримує по зубах і смішить народ, коли суне свого носа куди не треба (в інші країни).

Перегляд підсумків війни[ред. | ред. код]

Деякі російські прозахідні ліберали вважають, що треба буде віддати фінам назад Виборг і інші незаконно відібрані комуністами у Фінляндії в цій Радянсько-фінської війни території, щоб люди там жили по-людськи, а не по-скотськи, як прийнято в Підорасі.